NO moikka;D

Tänään meil koulus oli historiaa (sain muuten 9 hissan kokeesta) ! Ja mä rupesin miettii et kun me kaikki opiskellaan menneitä aikoja niin samalla tavalla jotkut opettelee menneit sata vuotta eteämpäin! ja miettikää mitä meistä silloin kerrotaan ja mitä meist silloin puhutaan.

Tyyliin jotain et : 1900- luvun lopussa ja 2000-luvun alussa ihmiset sotkivat luontoa liikaa ja he olivat tuhota maailman!! Silloin he eivät osanneet kaikki kierättää joten kaikille piti sekin vielä opettaa! Kesti monta kymmentä vuotta ennen kuin ihmiset tajusivat kierättää ja lopettaa luonnon tuhoamisen ja alkoivat säätää luontoo ja huolehtia ettei maapallo saastaannu! Miettikää nyt kun ollaan jo 2500-luvulla niin nyt vasta se maapallo on täydellinen. nyt vasta se on hyvässä kunnossa!!! Jos ihmiset eivät olisi lopettaneet maailman tuhoamisen meitä ei olisi enää olemassa, vaan maailmanloppu olisi tullut jo 2050-luvulla!!! Miettikää melkein 500 vuotta sitten!!!! NO nyt saatte kiittää teijän esi isiä kun ovat auttaneet maapallon säästämisessä!

Miettikää jos meistä kirjoitettais tolla tavalla n. 500 vuotta eteämpäin! Mut eihän sitä voi tietää mitä ne silloin meist ajattelee, kun ei ees tiedä pärjääkö tämä maapallo siihen asti vai kuoleeko se jo  silloin kun me ollaan kunnon aikuisia perheineen? vai mummoina? vai jo parin vuoden päästä?? Tämä asia karmii minua! Mä haluan oikeesti auttaa maapallon säästämisessä ainakin 2500- luvuille asti!! Mutta luulempa että se ei onnistu minulta yksin! Te KAIKKI kyllä tulette vielä tajuamaan ja ymmärtämään miten tärkeä tämä asia on!! jossain vaihees tekin alatte miettimään, että kannattaisko nyt vähän edes lajitella roskat ta antaa vanhan takin naapurin tytölle ja viedä ongelmajätteet ongelmajätekierrätykseen??

Vai annatteko te maapallon tuhota?